Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βράδυ Σαββάτου.

   Επιτέλους ξημέρωσε η μέρα της εβδομάδας που αρέσει σε όλους ανεξαιρέτως. Σάββατο!!!
Είτε είσαι 10 χρονών, είτε 15, είτε 20 κλπ το ίδιο θα σου αρέσει αυτή η μέρα. Οι περισσότεροι, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, αυτή τη μέρα δεν έχουν υποχρεώσεις, αλλά και όσοι έχουν δεν στεναχωριούνται ιδιαίτερα γιατί αύριο ξημερώνει Κυριακή!!!
   Καλώς ή κακώς όλοι μας τα Σαββατοκύριακα είμαστε πιο χαρούμενοι από τις υπόλοιπες μέρες μιας και το άγχος λιγοστεύει. Ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου είναι το αγαπημένο πολλών για διάφορους λόγους. Ο κυριότερος νομίζω πως είναι γιατί αυτό το βράδυ μπορούμε να βγούμε...να διασκεδάσουμε...να πιούμε, γενικότερα να ξενυχτίσουμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας το πρωινό ξύπνημα της επόμενης ημέρας.
   Για κάποιους από μας υπάρχουν και πιο ιδιαίτεροι λόγοι για να ονομάζουμε αυτό το βράδυ το αγαπημένο μας....όπως το να κοιμόμαστε με το σύντροφο μας, να μοιραζόμαστε δηλαδή ένα βράδυ μαζί, γεμάτο  με στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό μας όοολη την επόμενη εβδομάδα και θα μας κάνουν να περιμένουμε το επόμενο Σαββατιάτικο βράδυ με ακόμα μεγαλύτερο πόθο!!!
   Σημασία έχει να μην αφήνουμε ποτέ ανεκμετάλλευτο το ελεύθερο χρόνο μας. Να προσπαθούμε να γεμίζουμε την κάθε μας στιγμή με πράγματα που μας ευχαριστούν, που μας κάνουν να αισθανόμαστε πλήρεις, που μας κάνουν ευτυχισμένους!!!
   Εν κατακλείδι...απόψε βγείτε...πιείτε...ξενυχτήστε...βγάλτε τα όρια από το μυαλό σας και μην έχετε ενδοιασμούς. Να κάνετε αυτό που θέλετε..όπως το θέλετε αρκεί να σας κάνει ευτυχισμένους.
  Άλλωστε σκεφτείτε λέμε πως η ζωή είναι μικρή.. άρα φανταστείτε πόσο λίγα Σαββατιάτικα βράδια έχουμε για να τα εκμεταλλευτούμε. ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου